Audio & mediatuotanto

Red Barn Studio tarjoaa viihtyisän ympäristön ja viimeisimmät proaudio laitteet ammattimaisen musiikin äänitykseen ja miksaukseen Porvoon vanhan kaupungin liepeillä. Me yhdistämme myös sujuvasti audion ja videon brändisi näköiseksi.

Audio & mediatuotanto

Jos haluat tinkimätöntä laatua niin tule käymään meillä. Tässä ketjussa pääosa jää sihttps:\\/\\/soundfocus.fie. We make you sound and look the best you can!

Red Barn Studio

Red Barn Studio tarjoaa viihtyisän ympäristön ja viimeisimmät proaudio laitteet ammattimaisen musiikin äänitykseen ja miksaukseen Porvoon vanhan kaupungin liepeillä. Tietotekniikan kehityksestä johtuen tänä päivänä äänitteitä pystyy tekemään lähes kuka tahansa ja missä tahansa. Sinänsä mainioita juttuja on tallennettu mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja mitä eksoottisemmilla välineillä. Jos kuitenkin tavoitteena on paras mahdollinen äänen laatu on koko prosessi otettava haltuun.

We make you sound the best you can

Äänitteen laadusta

Äänitettäessä saat aikaan yhtä hyvää jälkeä kuin ketjun heikoin lenkki…asia on varmasti monelle musiikin ystävälle täysin päivänselvä, mutta tässä vielä kertauksena. Teoriassa tallenteen laatuun vaikuttaa seuraava kriittinen ketju.

Vaihe Kriittinen ketju Red Barn Studio
1 Äänilähde = sinä/instrumentti Ketjun ensimmäinen lenkki eikä painoarvoltaan pienin.
2 Tila Tila suunniteltu ja rakennettu äänitaltiointiin rakenteista lähtien. Live room ja tarkkaamo Genelec mittaama ja kalibroitu.
3 Mikrofonit/mic placement Neumann, Royer, Sennheiser, Shure, Audix, SeElectronics äänitysklassikot jne.
4 Mikrofonietuasteet Analoogiset/Putki etuasteet Neve 1073, Millenia HV3-D, API 3124, UA 610-2, UA1176-2, Avid 24c controller.
5 A/D muunnos Avid 16 x 16 (viimeisin HD sarjan versio)
6 DAW (digital domain) Protools HD 11 – 64bit Mac Pro 8 core
7 Kuuntelu Genelec, Yamaha, M-Audio.
8 Miksaus & plugins PT 11/C24, HDX kortti, UAD octo, 2ch + 5.1surround, DSP AAX ja UAD lisäksi, Lexicon PCM reverbs/effects. Audioease 7, Softube, Steven Slate yms.
9 Verkosto huippumuusikoita käytettävissä Kaikkea ei tarvi tehdä itse.
10 Meillä on myös kyky masteroida, mutta tyypillisesti käytämme tähän yhteistyökumppania. Chartmakers
11 Hyvä meininki sisältyy hintaan!

Kari Vanhalakka

Toimitusjohtaja

Soundfocus Oy

Linnankatu 12, 06100 Porvoo

info@soundfocus.fi

+358 40 517 5599

Ota yhteyttä