Konsultointi ja valmennus

Jos haet yrityksellesi selkeää strategista suuntaa – kasvua – kannattavuutta – hyvää johtamismallia tai positiivista henkilöstön energiaa ota meihin yhteyttä.

Tarjoamme verkoston kansainvälisiä huippuosaajia käyttöösi!

Strategiaprosessi – jalkautus - mittarit

Muutosjohtaminen & vuokrajohtajapalvelut

Yritysten vienti ja kansainvälistyminen

JORY valmennus

Brändin rakentaminen

Myynnin valmennus

mittaatko tavoitetta vai siihen johtavaa tekemistä?

Megaprojektit, asiantuntijapalvelut

Yritysostot

Harrastatko haulikko- vai tarkka-ammuntaa?

Ei ole itsestään selvää, että yritys löytää itselleen sopivan strategisen polun ja saa aikaiseksi riittävän toiminnallisen fokuksen strategian jalkauttamiseksi. Prosessi on lähtökohtaisesti vaikea, koska siinä parhaimmillaan yhdistyvät alkuvaiheen ”out of the box” laaja visio, toimintaympäristön ymmärtäminen ja vastakohtaisesti jalkautuksen äärimmäinen fokus. Tutkitusti heikkoa yrityksissä on nimenomaan strategisten projektien jalkautus ja viestintä. Jokainen kesken jäänyt hanke on yritykselle negatiivinen summa euroja, turhia työtunteja ja myrkkyä henkilöstön motivaatiolle.

Elämme aikaa, jota leimaa yleinen epävarmuus ja liiketoiminnan rakenteiden muuttuminen. Tämä puolestaan vaatii jatkuvaa uudistumista, toimintaympäristön seuraamista ja sieltä uusien mahdollisuuksien löytämistä ja uhkien välttämistä. Erityisen haastava tilanne on pienille ja keskisuurille kansainvälistyville yrityksille, joiden toiminta kohdistuu jo globaaliin kilpailuun, mutta joilta puuttuu suuren yrityksen verkostot ja voimavarat.

Kulunut fraasi ”henkilöstö on yrityksesi suurin voimavara” on edelleen totta, koska henkilöstö viimekädessä tekee yrityksen tuloksen. Suorituskykyero motivoituneen ja ei-motivoituneen henkilön välillä mitataan kokonaislukukertoimissa. Ei siis ole yhdentekevää miten johdat, motivoit ja marssivatko joukkosi samaan suuntaan.

You need SoundFocus for your strategy and implementation!

Viimeisimmät referenssit

Nordea

2015, titteli

Finnvera

2014, titteli

Worldbank

2013, titteli

Blogi

Red Barn Studio News

At the beginning of 2016 the RB studio has been also available for public use. We have intention to do many different projects this year. We'll keep you posted as there will be some new people joining us soon.  

lue lisää
Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa uusille SoundFocus web sivuille! Seuraa blogipäivityksiä sivuillamme.

lue lisää
Welcome!

Welcome!

Welcome to new SoundFocus web pages! Please stay tuned for blog updates.

lue lisää

Kari Vanhalakka

Toimitusjohtaja

Soundfocus Oy

Linnankatu 12, 06100 Porvoo

info@soundfocus.fi

+358 40 517 5599

Ota yhteyttä